Φυσικό Μεταλλικό Νερό Zaro’s

Η Angel Water φέρνει κοντά σας, το «καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου»

 

Το Φεβρουάριο του 2017, το Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό νερό ZARO’S απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, το ZARO’S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή. Η διαδικασία της αξιολόγησης διήρκησε δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό.

 

Berkeley Springs International Water Tasting 2017
Συμμετοχή από πάνω από 100 κορυφαίες
εταιρείες εμφιάλωσης στον κόσμο.

Βραβευμένο ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό
στον κόσμο για το 2017
Με κριτήρια την οσμή, την όψη, τη γεύση,
την επίγευση και την υφή.

  • ΖΑΡΟΣ Α.Ε.
  • ΟΙ ΠΗΓΕΣ
  • ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Καταξιωμένη στο χώρο από το 1980.

Η εταιρία ΖΑΡΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO’S πλησίον του χωριού Ζαρός από όπου πήρε και το όνομα του.

Αμάτι: Η μοναδική πηγή Φυσικού Μεταλλικού Νερού στην Κρήτη.

Η πηγή αναβλύζει από τα ανθρακικά πετρώματα του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 402 μέτρων και η παροχή της κυμαίνεται περίπου στα 400 m3/h. Χαρακτηρίζεται ως πηγή υπερχείλισης, ενώ το 1987 δημιουργήθηκε η τεχνητή λίμνη του Ζαρού. Τα υπερχειλίζοντα νερά της λίμνης καταλήγουν στο φράγμα της Φανερωμένης.

Η πηγή παρουσιάζει μια σταθερότητα στην παροχή της πού οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η λεκάνη τροφοδοσίας στο εσωτερικό του Ψηλορείτη είναι σημαντικά μεγάλη. Από αυτό ακριβώς το σημείο, στο κέντρο της λεκάνης και από βάθος 180μ. μέσω σωληνώσεων τρίτης γενιάς, το νερό καταλήγει με φυσική ροή στο εργοστάσιο της ΖΑΡΟΣ Α.Ε.

Η άριστη φυσικοχημική και μικροβιολογική ποιότητα καθώς και η εξαιρετική σταθερότητα του νερού, χαρακτήρισαν την πηγή Αμάτι ως την μοναδική πηγή Φυσικού Μεταλλικού Νερού στην Κρήτη.

 Εμφιάλωση στην πηγή με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO’S εμφιαλώνεται στην πηγή με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Από το σημείο της υδροληψίας που βρίσκεται εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία.

Σύμφωνα με το εγκατεστημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας για την πρόληψη οποιουδήποτε κινδύνου πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα στάδια της παραγωγής συνεχείς έλεγχοι του νερού, των πρώτων υλών συσκευασίας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων καθώς και τελικοί έλεγχοι στα τελικά προϊόντα. Οι έλεγχοι αυτοί διασφαλίζουν ότι το νερό θα φτάσει τελικά στον καταναλωτή διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Ποιοτικός έλεγχος μέσω των συστημάτων ISO 9001:2000 και ΙSO 22000:2005

 

Ζήστε Υγιεινά
Τα άριστα χαρακτηριστικά του νερού μας δηλώνουν ότι είναι ένα μεταλλικό νερό εύπεπτο που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό.

Εφόσον μπορείτε!
Η ιδιαίτερη σύσταση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO’S χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, που το καθιστούν κατάλληλο για διαιτολόγιο πτωχό σε Νάτριο.